Fashion

Servicii de RESTAURARE

Restaurarea este un serviciu din ce in ce mai cautat de catre clientela si va continua sa fie de catre generatiile viitoare care isi dau seama de importanta pastrarii / conservarii valorilor din trecutul familiei pentru generatiile urmatoare. Corelatia si activitatile inter si pluridisciplinare în studiul amanuntit - elaborat si de analiza, cât si interventiile pentru conservarea si restaurarea unui obiect cu scopul de a-i oferi stabilitatea fizico - chimico - biologica în timp, conduc inevitabil spre o cunoastere foarte buna a obiectului, pe toate nivelurile de structura si de concept plastic, de continut si de fond al acestuia, obtinându-se astfel, pe lânga satisfactia unei reusite profesionale în salvarea obiectului, cat si identificarea, autentificarea si expertiza unei opere de valoare.


" Dupa ce s-a facut cunoscut si la Florenta in urma portofoliului de artist plastic si cel de expert in restaurare, specializandu-se totodata in septembrie cu cele mai noi tehnici si metode de restaurare in cadrul Institutului de arta si restaurare din Palazzo Spinellii, Ovidiu Carpusor a fost selectat in vederea participarii la Bienala de Arta si Restaurare din Florenta, cel mai mare Salon International de acest gen din lume, unde vor fi prezenti mii de vizitatori, dar si cei mai importanti oameni de arta, cultura si business de pe mapamond. Ovidiu Carpusor va participa la ambele sectiuni Arta si Restaurare, fiind catalogat si apreciat de catre organizatorii internationali ai acestui salon ca un artist complex, deosebit si mare profesionist in restaurare pictura care merita intreaga atentie si admiratie pe toate planurile. "

Ca indivizi, modalitatile prin care o persoana intra în posesia unor obiecte de arta sunt la fel de diverse ca povestile noastre de viata. Am mostenit obiecte de la parintii nostri sau rude îndepartate, le-am cumparat in calitate de colectionar pasionat, în calitate de cumparatori ocazionali sau în calitate de investitori, le primim cadouri la ocazii speciale sau le-am gasit, uneori, chiar abandonate pe o strada . Indiferent de caz, suntem prin urmare posesori de obiecte de arta si suntem obligati sa avem grija de aceste obiecte.

Galerie de imagini

 

 

 

Responsee Team

ad banner